26.3.2013

Koeviikko = Järjetön stressi

Jälleen edellisestä koeviikosta toivuttuani täytyy jo stressata seuraavaa. Torstaina on eka koe - historiankoe. Tähän tartteis sen dramaattisen musan, nimittäin hissa ei oikeen oo mun juttu. Liikaa liian pikkutarkkoja asioita ja isoja kokonaisuuksia. Noh, onneks tää on vika hissan kurssi mikä mun pitää koko elämäni aikana käydä! (koputtaa puuta) Ah!

Viime perjantaina oli vihdoin se kauan odotettu Adam Lambertin keikka! Oli aivan mahtavaa! Adamin ääni kuulosti paremmalta kuin odotin ja oli muutenki nii mahtavaa ja ääks ( = sanavarasto tyhjeni). Jannika B oli kyl kans hyvä, vaikken ollut kuullut puoliakaan biiseistä, mutta on sillä hyvä ääni!
Yks juttu jäi kyllä vaivaamaan mieltä - miks siellä oli niin paljon yli neljäkymppisiä rouvia?! Luulin, ettei keski-ikäiset edes tiedä koko glamrockin kuningasta. No jaa, mikäs siinä jos tykkää.
Ainii, ja Adam oikee suomeksi sanoi "mitä kuuluu" :) hehheh, kyllä se pikkuhiljaa oppii.


Keikasta toivuttua alettiin lauantaina tapetoimaan mun huonetta. Myös valkoiseksi maalattu lipasto pääsi huoneeseen ja muutenkin järjestystä muokattiin. Käytiin kans hakemassa uus kirjoituspöytä ja hylly. Ja nyt huone on melkein valmis! Enää puuttuu vain matto, kasvi ja peili.

 (pahoittelen sotkuista sänkyä)


Huomenna taas luvassa ankaraa historian lukemista ja ehkä loman aikana saan aikaseksi vaatepostauksen. Siihen asti...



Ei kommentteja: