2.3.2013

Kädentaito-messuilla

Kävin tänään äidin kanssa kädentaito-messuilla. Koko paikka oli täynnä vanhempia rouvia ja kojut pelkkää pussukkaa ja lankaa. No ehkei ihan. Siellä oli esimerkiksi kierrätyskeskuksen koju, josta mukaan tarttui nahkapaloja ja helmiä. Siellä oli myös yllättävän paljon laukkuja, erityisesti nahkalaukkuja myynnissä, ja kyllä, ostin yhden. Keskikokoinen musta nahkareppu, jonka "kannessa" on ruusukuviota.

Messuilta löytyi myös karkkikoju, josta ostettiin inkivääri karkkeja. Auttavat kuulemma kurkkukipuun, flunssaan ja matkapahoinvointiin. Aika jännää. Olivat ihan hyvän makuisia, mutta vähän ajan päästä alkaa tuntua kuin kurkkuun tulisi reikä.

Messujen jälkeen käytiin Forumissa ja löysin ihanan ruusuhuivin, joka sopii kivasti uuteen reppuun. Vihdoin ostettiin myös hiusdonitsi! En kyllä tarkalleen tiedä miten sitä käytetään, mutta aion opetella.

Tiedän - postauksesta puuttuu kuvat. Pahoittelen. En tiedä miksi, mutta netti ei toimi kunnolla ja ei suostu lataamaan kuvia, joten suunnitelmissa ollut ulkoasun uudistus sekin taitaa jäädä jäähylle ainakin hetkeksi. En ymmärrä miten eilen sain kuvat ladattua, vaikka netti pätki. Mutta toivotaan, että netin yhteistyökyky palaa pian. :)

Ei kommentteja: